علاوه بر این، انواع میوه های قرمز تمایل به سنتز بتاکاروتن بیشتری در این منابع نور دارند، در حالی که افزایش نور آبی باعث افزایش سنتز لیکوپن، فنولیک ها و فلاونوئیدها و کاهش محتوای جامدات محلول می شود.
در همین زمینه، وانگ و همکاران. مناسب بودن LED قرمز و آبی را برای تکمیل نور بر روی بوته های گوجه فرنگی گلخانهای برای دوره های زمانی مختلف در صبح و عصر مطالعه کرد.
انباشتگی ویتامین C، اسیدهای آلی، اسیدهای آمینه، کاروتنوئیدها، اسیدهای فنولیک و سایر ترکیبات ارتقاء دهنده سلامت در میوه زمانی که گیاهان با مکملهای سبک در صبح درمان میشدند افزایش مییابد، در حالی که مکملهای سبک در عصر باعث افزایش محتویات قندها میشد.
فلاونوئیدها و ترکیبات معطر بنابراین، میتوان پیشنهاد کرد که مکملهای نور صبحگاهی ممکن است کیفیت تغذیهای میوه گوجهفرنگی را بهبود بخشد، در حالی که درمانهای عصرانه برای پارامترهای مرتبط با طعم آنها مفید است.
ترکیبات زیست فعال میوه گوجه فرنگی تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله ویژگی های ژنتیکی، شرایط محیطی، درجه بلوغ و تیمارهای پس از برداشت قرار دارند.
از این نظر، لیما و همکاران. با هدف بررسی اینکه چگونه عوامل قبل و بعد از برداشت ممکن است بر محتوای ترکیبات فعال زیستی در گوجه فرنگی (با تمرکز ویژه بر ترکیبات فنولی، کاروتنوئیدها و آمین های بیوژنیک) تأثیر بگذارد و چگونه برخی از روش های پردازش حرارتی ممکن است وضعیت آنتی اکسیدانی غذا را تغییر دهند، انجام داد.
محصولات پتانسیل برای معرفی مجدد محصولات فرعی گوجه فرنگی به چرخه ارزش نیز در این بررسی کوچک مورد توجه قرار گرفت.
این موضوع تحقیقاتی همچنین یافته های مهمی را برای بخش های فرآوری و تجارت گوجه فرنگی پوشش می دهد. یک روش غیر مخرب برای تخمین مواد جامد محلول و لیکوپن در میوه گوجه فرنگی یا برای تجزیه و تحلیل سریع هموژنه های گوجه فرنگی در طی ارزیابی کیفیت مواد خام توسط Égei و همکاران توسعه داده شد.
با استفاده از داده های جذب و بازتاب مرئی و مادون قرمز نزدیک (Vis-NIR). به نوبه خود، گوجهفرنگیها در مراحل بالغ-قرمز و بالغ-سبز، زمانی که به ترتیب در دمای کمتر از 5 و 10 درجه سانتیگراد نگهداری میشوند، مستعد آسیب سرمایی هستند که منجر به کاهش کیفیت و ماندگاری میشود.
بنابراین انعطافپذیری تجارت را محدود میکند. ژائو و همکاران گزارش داد که خاموش کردن Sly-miR171e بیان GRAS24 (ژن هدف miR171) را افزایش داد، محتوای اسید جیبرلیک و بیان ژنهای CBF1 و COR را افزایش داد و با این کار آسیب سرماخوردگی میوه گوجهفرنگی کاهش یافت.
در مطالعه ژانگ و همکاران، لیکوپن با موفقیت در نانوذرات پیچیده پلی الکترولیت ساخته شده با پلی ساکارید با بار منفی و کازئینات سدیم با بار مثبت محصور شد. .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.